uk uk uk

A napelemes közvilágítás egyedi megoldás

A megfelelő közvilágítás biztosítása igen fontos, hiszen a téli hónapokban már délután 5 óra körül is igen sötét van. A közkivilágítást a legtöbb esetben az elektromos hálózatról biztosítják, azonban vannak alternatív megoldások, amelyek segítségével pénzt lehet megtakarítani.

A napelemes közvilágítás takarékos megoldás lehet az utcák, terek, parkok fényességének biztosítására. Közterületek kivilágítására ajánlottak a napelemes LED rendszerek. Ezek a rendszernek kifejezetten magas fényerősséggel rendelkeznek és még a működésük is automatikus, köszönhetően a fényforrásban elhelyezett mikroszámítógépnek. A nagyteljesítményű LED izzók, a hagyományos fényforrásokkal szemben, jóval takarékosabb működést és nagyobb fényerősséget biztosítanak.

A napelemes közvilágítás egyre elterjedtebb lesz hazánkban, ahogy telnek az évek. Ideális megvilágítást biztosítanak épületek, utcák és számtalan egyéb kereskedelmi és háztartási területen. A LED lámpák rövidesen felváltják a hagyományos higanygőz-, halogén- és nátrium-lámpákat az Európai Unióban, ezzel pedig hozzájárulnak az áramfogyasztás globális csökkentéséhez. A napelemes közvilágítás kiváló alternatív megoldás lehet pár év múlva az utcák kivilágítására. A lámpák átlagos élettartama 50 000 üzemóra, ami messze felülmúlja a hagyományos izzókét.

Ezen felül, a LED nem tartalmaz káros vegyi anyagokat és gázokat. Használjuk ki a napelemes közvilágítás által nyújtott lehetőségeket! A napelemes közvilágítás működtetése nem igényel hálózati tápellátást, hiszen az energiáját a Nap sugaraiból nyeri. A napelem töltéséhez nincs szükség intenzív napsütésre, elegendő a szórt fény is.

AM TECHNIC Kft.
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1035 Budapest
Raktár utca 6.

tel: .+36-70-395-7252
fax: +36-1-368-3878

e-mail: amtechnic@gmail.com